Den rättsvidriga amnestilagen

En del kommentarer i sociala medier särskilt från omvårdnaden kvinnor och flickor med ett överskott av oxytocin är skrämmande i sin enfald. De talar om att ”kolla fakta” när kritik mot beslutet kommer upp (samtidigt som man sprider hatiska rasistinvektiv om sig som skulle få #jagärhär-drevet att rodna)  när de i själva verket harnoll (0) koll på vad de pratar om. De är bara så där rysligt nästintill kära i de här unga oskuldsfulla männen som inte gör en fluga förnär, som har flytt från ”krig och förföljelse” [sic] och som liksom ska bygga upp Sverige.

Notera följande (varning: risk för traumatisering av personer med ovanstående syndrom):

1. Man flyr inte från krig och förföljelse genom att lämna familj, kvinnor barn kvar. Vilka män skulle springa inte bara till närmaste grannland utan ta båten till t.ex  USA eller annat land långtbortistan om Sverige blev anfallet råkade i inbördeskrig – samtidigt som man lämnade familj, kvinnor och barn kvar?! Möjligen någon feg stackare men annars garanterat extremt få. I orostider sätter man alltid kvinnor och barn i säkerhet först. Det är också rent evolutionärt det klokaste.  Den här vänstermyten om att de åker före visar dels att det alls inte föreligger något ”krigstillstånd” dit de reser ifrån och dels att migrationsaktivister har en sällsam förmåga att producera absurda myter som de sedan tror på själva som på jultomten för en 5-åring.

2. Om det är krig i ett land så är det naturliga att fly till närmast fredliga land för att det där oftast finns den mest kulturella likheten och därmed möjligheten att etablera sig med språk och annat dels för att vänta ut freden eller delta i striden av försvaret av sitt land med baser utanför gränserna. Om man åker hundratals mil till ett främmande land så är det något annat som drar än att sätta sig i säkerhet och ha nära till att återvända…

3. De flesta ”afghanska” unga män och män kommer från ganska välbärgade familjer i Iran. De är inte förföljda där i någon nämnvärd utsträckning. Det är definitiv inte ”krig”. Så varför skulle de då åka hela vägen till Sverige? Ja, det är inte så svårt att förstå. Därför att landet har erbjudet extrema förmåner och en patologiskt kunglig behandling bara man säger att man är under 18 år, vilket de flesta nu har tagit som motiv för att ljuga om sin ålder  (runt 80 %är ertappade med detta) . Och varför skulle man ljuga  om man vore utsatt för krig och förföljelse och därmed kunnat påräkna flyktingstatus? Well, därför att man aldrig hade flyktingstatus (visat av att de allra flesta fått utvisningsbeslut) från början och visste det utan bara ville utnyttja det svenska systemet så länge det bara gick.

Resterande afghaner kommer från norr Afghanistan där det förekommer mycket narkotikamissbruk (heroin) vilket många av dem tagit med till anstalter och boenden, (bekräftas av polisen) samt in i den kriminella narotikahandeln (vi importerar således tung brottslighet). Allt detta är från poliskällor och i den inlänkade videon kan man ta del av detta.

4. De fredliga, rara pojkarna. Vi kan bara nämna Trygghetsvärdarna på ”Love and Peace” som som förgrep sig på flickor i publiken, vilka var det nu igen? Kalle och Sven? Nej, gissa vilka…? ”WE are Stockholm” : ”I ett internt PM som Aftonbladet har tagit del av skriver polisen att gärningsmännen främst misstänks vara unga män och pojkar från Afghanistan och Marocko ” (Aftonbladet 12/1-16). Liknade fakta om brottslighet är legio. Därmed inte sagt att det inte finns fredliga afghaner, men ingen kan påstå att deras kultur och generella kvinnosyn är kompatibelt med svenska värderingar. Poängen är att vi importerat problem som vi inte på något sätt hade behövt göra med en rationell och på riktigt human migrationspolitik  (man får t.ex. 25 gånger mer för pengarna till de allra fattigaste om man hjälper i närområdena – de som inte har familj och föräldrar som sponsrar deras resa till Sverige…)

5. Det stora flertal som fått  avslag på sina asylansökningar och under tiden (genom att de ljugit omsin ålder) kostat miljarder och åter miljarder för skattebetalarna har förbrukat resurser som kunde ha används för barncancervård, äldrevård, skola och annat för svenska medborgare som nu istället kastats i sjön på mestadels bedrägliga ekonomiska migranter.

6. Lagen om särskilda privilegier för de 9000 är fullkomligt rättsvidrig (bl.a. påpekat av lagrådet) och slår mot fundamentet för all  seriös lagstiftning d.v.s. likhet inför lagen och att utredningsbaserade myndighetsbeslut ska följas och inte köras över på grund av att sådan som Annie Lööf sitter (i likhet med många i den här tråden) känner och trånar så pass att allt klart tänkande för att inte tala om ansvar för landet flugit all välden väg. Pinsamt är ett för svagt ord för detta ansvarslösa beteende.

Hela den här afghan”barn”-soppan är ett av de värsta bedrägerierna mot svenska folket i modern tid och förmodligen i hela den svenska historien.

Kolla in inlänkande video från ett seminarium om detta bedrägeri. Ont om tid? Börja 15.30 in. (Och glöm inte: varje gång Du som tittar spottar ur er ordet ”rasist” har ni erkänt att Ni förlorat debatten och är oförmögna till en rationell diskussion. Om nu någon skulle undgå att förstå det.)

Ridå.

Denna patologiska hysteri har nu nått vägs ände.

Vi hoppas på ett snart tillfrisknande. Men tyvärr innebar riksdagens beslut nyligen att detta kommer att kosta mycket mycket mer innan den här cirkusen får ett slut. Framtida socialpsykologer har ett rikt material i Sverige när det gäller att studera ett samhälls förfall och en samhällspatologi av mycket mycket allvarligt slag.

Comments

comments

Det här inlägget postades i Internationellt, Migrationsfrågor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar