Den oskyldiga hijaben

“Hijabupproret” var med hög sannolikhet ett av de mest naiva och för kvinnors frigörelse destruktiva projekt som förekommit under senare år. Så helvetiskt naivt, så himlaskriande obildat. H&Ms kampanj med hijaben går i samma kvinnofientliga fotspår.
Anders Linberg slår fast att att hijab är ett uttryck för kvinnors fullständiga fria vilja, som om inga sanktioner, hot eller misshandel skulle komma om man lade bort den in för sin troende mans ögon. >> “Alla måste faktiskt få bestämma över sin egen kropp och sina egna kläder” (Aftonbladet 19/8-13). Jovisst Anders, men i så fall så borde du attackera shariatänkande och den muslimska mannens äganderättskrav över kvinnan och dess ideologis förbud att frotteras med sådana som du, en kafir, en underlägsen, en otrogen vilket är en av de saker som hijaben signalerar. Men det gör du förstås inte, du visar bara upp en  skrämmande okunskap vars kvinnofientliga konsekvenser spelar islamisterna i händerna.

Hur ska väst kunna överleva med sina jämlikhetsideal med så många nyttiga idioter? Ser inte ljust ut. Men sprid videon, alltid hjälper det någon att förstå och inte längre låta sig luras.

Här har vi f.ö. ett typexempel på en nyttig idiot som tror att religiösa symboler är en trivialitet som bäst ska lämnas åt “personalen”. Kläder betyder ju ingeting om man är för frihet liksom…>>

Comments

comments

Det här inlägget postades i Genus och feminism, Historia och identitet, Migration & integration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar