Vilka kommer egentligen?

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/storage/content/38/142638/media.kommentaren.nu/public_html) is not within the allowed path(s): (/storage/content/38/142638/nya.kommentaren.nu/:/storage/configuration/wrappers/38/142638/nya.kommentaren.nu/:/tmp/) in /storage/content/38/142638/nya.kommentaren.nu/public_html/wp-includes/functions.php on line 2102

Lyssnar och ser man bara på Public Service (PS) så råder det ingen tvekan om det alls inte mest är unga män (ca 70 %) som nu invaderar Europa i jakten på ett bättre liv utan “människor på flykt” bestående av familjer och små barn som flyr från IS-soldater med dragna sablar och /eller ett pågående granatregn.

I själva verket är det mest unga män som kommer från stora geografiska områden där inga krig råder och som utifrån de starka pull-faktorer som vissa länder har kommunicerat, nu ser en chans till ett bättre liv. Ett liv i länder med generösa och tämligen kravlösa välfärdsstater (Albanien har fred, men är ointressant som asylland).

Man vill också alldeles uppenbart få oss att tro att det i princip bara är syrier som kommer, flyende från det hemska krig som svenska folket av någon märklig anledning anses så ansvarigt för att vi inte bara har en skyldighet att rädda människor från en akut kris (självklart om vi vill och prioriterar det framför andra altruistiska insatser: t.ex. med hjälp till underfinansierade flyktingläger) utan “vi” d.v.s skattebetalarna via den svenska statens påbud, har enligt PS och MSM också en självklar plikt (den ifrågasätts därför aldrig) att försörja majoriteten av dessa människor – och eras anhöriga – i decennier.

Enligt SCB:s statistik har endast häften av asylsökande med uppehållstillstånd kommit i arbete efter sju år– och rent logiskt kommer detta att öka VÄSENTLIGT med en fortsatt rigid arbetsmarknad, som ingen vill ändra på, plus en ökad volym av uppehållstillstånd. För att nu inte nämna den förestående bostadskatastrofen där nya läger kommer att uppstå på svensk mark – fast utan UNHCRs stöd förstås. Det blir skattebetalarna igen och skuldebrev skickade till kommande generationer.

Vi kan alltså konstatera – som en mediakorrigering – att:

1. De som kommer är mestadels ekonomiska migranter som söker uppehållstillstånd via asylrätten.Få kommer från akuta krigszoner. Om de är “flyktingar” som det hela tiden talas om vet man inte förrän en utredning är gjord. Ändå år det det som PS och deras ideologiskt sammansvurna hela tiden vill hamra in i huvudet på folk. Avsikten är förstås att få oxytocinet att flöda så hårt och rikligt att inga alltför “fyrkantiga” och rationella frågor ställs kring kostnader och rimligheten visavi den svenska välfärdsstatens existens och alla de enorma sociala och kulturella problem som den nuvarande politiken för med sig – och att alternativ som kan rädda fler liv (hjälp på plats) faktiskt finns också kanske är en bättre resursallokering. Man arbetar således för STATENs nuvarande och förment progressiva politik – inte för medborgarnas bästa. Dimridåer och nyspråk t.ex. “barn på flykt” blir därför oundvikliga verktyg i deras arbete.

2. Stora kulturskillnader betyder något för integration och samlevnad ( se tidigare inlägg nedan), liksom en rigid arbetsmarknad och ett minimum av bostäder.

3. De flesta som kommer är alls inte syrier (Eurostat) och de syrier som kommer, kommer sällan från akuta krigszoner utan från läger som länder som Sverige väljer att inte finansiera fullt ut eftersom mottagande enl. punkt 1 och 2 kostar så enorma belopp.

4. Undersökningar visar att alternativa media nu har en lika stor eller större andel konsumenter än PS och MSM. Alternativa verklighetsbilder kan alltså enkelt eftersökas och lögner och propaganda ganska enkelt genomskådas. Bristen på relevanta och skarpa frågor till makthavare i Sverige, från t.ex. PS, kan därmed enkelt konstateras.

5. PS och MSM kan inte begripa varför SD ökar när alla dessa “människor på flykt” kommer och den politiska eliten plötsligt sätter lagar och förordningar ur spel (upphandlingar, SJ m.fl) annars påstridigt lika fö alla. Men många människor i Sverige vill faktiskt sitt land väl, hur märkligt det än kan låta och handlar och tänker därefter. Man oroar sig för en kollaps av välfärdsstaten, en drastiskt minskad nationell sammanhållning (enklavering) och den enorma social oro som kommer att följa i spåren av detta. Särskilt om det finns alternativ. De flesta mediakonsumenter, tvärtemot vad PS och MSM med sitt agerande förutsätter, är inte dumma i huvudet.

För aktuell statistik se här >>

Skärmavbild 2015-09-21 kl. 19.35.07

Comments

comments

Det här inlägget postades i Migrationsfrågor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar